Banner 980x90

Radio Valmiera "Akustiskajā ceturtdienā" viesosies grupa "Audience Killers"

Turpinot dzīvās mūzikas tradīcijas Radio Valmiera ēterā, arī šo ceturtdien plkst.19.00 būs raidījums Akustiskā Ceturtdiena. Šonedēļ tiksimies ar electro / soft rock grupu Audience Killers un kā jau ierasts veltīsim stundu laika, lai tuvāk iepazītu viņu daiŗadi un grupas dalībniekus. Akustiskā Ceturtdiena būs dzirdama ne tikai radio viļņos, bet arī video tiešraidē mājas lapā: www.radiovalmiera.lv; Tāpat studijā notiekošo koncertu varēs vērot kabeļtelevīzijas lietotāji Vidzemes Televīzijas kanālā.

Audience Killers Radio Valmiera klausītāju vidū nav sveši, ko pierāda arī labie panākumi Top20 ietvaros. Augstās vietās topā ir bijis ikviens viņu izdotais singls, kā piemēram: Mon Personage, Rainbow un nesen izdotais The Runaway Kite. Studijas darbs, protams, nav vienīgā Audience Killers prioritāte, grupu visnotaļ bieži var redzēt uz skatuves dažādos pasākumos visā Latvijā un arī šovasar viņi viesosies lielākajos mūzikas festivālos.

Grupas profilā filozofiski ierakstījuši: "Sekojot antīko domātāju politikai un vadoties pēc Aristoteļa uzskatiem, viņi lauza tautā pieņemtos stereotipus par to, ka uz veikalu nevar iet bez naudas..."  Audience Killers ir vieni no spilgtākajiem elektro pop mūzikas žanra pārstāvjiem Latvijā. Viņi lauž ne tikai iesīkstējošus stereotipus sabiedrībā, bet arī cenšas izlauzties ārpus vispārpieņemtajām dogmām mūzikas radīšanā.

Šīs nedēļas Akustiskā Ceturtdiena atšķirsies no citu nedēļu raidījumiem ar neierastu skanējumu, jo savu uzstāšanos grupa papildinās ar jaunāko tehnoloģiju risinājumiem mūzikas radīšanā. Raidījums ēterā sāksies ceturtdien plkst.19.00 Radio Valmiera frekvencēs: FM 90,2 (Alūksnē); FM 93,5 (Limbažos); FM 96,4 (Straupē); FM 98,1 (Valmierā). Būs pieejama arī video tiešraide mājas lapā www.radiovalmiera.lv un Vidzemes TV kabeļtelevīzijas kanālā.

Vairāk par grupu:
http://audiencekillers.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)