Banner 980x90

Saimniece cer atrast Jumpravmuižas apkārtnē noklīdušu kucīti

Jau vairāk nekā mēnesi tiek meklēta Jumpravmuižas apkārtnē noklīdusi kucīte Šēra, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja biedrībā "Limbažu Dzīvnieku draugi".
9.februārī no mājām Limbažu pagasta Lādes ciema Jumpravmuižas apkārtnē noklīda septiņus gadus veca sterilizēta melna vilku sugas jauktenīte Šēra. Sunītei dzīslās rit austrumeiropas aitu suņa asinis, tādēļ ausis ir stāvas, bet aste uz leju (nemetas gredzenā), siksniņas ap kaklu nebija.

Suņa saimniece Inga ir darījusi visu iespējamo, lai atrastu savu mīluli - apbraukātas tik daudzas vietas, aptuveni 20 kilometru radiusā, pa dienu, pa nakti, saukts un iespējamās vietās barība likta, savus lakatus sējusi pie kokiem, cerībā, ka saodīs.... pa mežiem staigāts... Lapiņas vēl daudzās vietās stāv pielipinātas, bija sludinājumi, arī draugiem.lv, cilvēki zvanīja, bet vienmēr izrādījās, ka tas ir cits suns. Tomēr Inga ir pārliecināta, ka Šēra ir dzīva.

Ja esi redzējis šo skaisto suni lūdzu informē par to īpašnieci zvanot pa tālr.:29145828 vai 26174152.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)