Banner 980x90

Salacgrīvā atklāta Slavas aleja 

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
 Sestdien, 16.jūlijā, Positivus festivālā laikā, Salacgrīvā, promenādē pie upes, atklāja Slavas aleju. 

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā, doma par Slavas aleju pašiem savā pilsētā radās novada domes priekšsēdētājam Dagnim Straubergam un darbs pie tās aizsākās pirms setiņiem gadiem, kad Positivus festivāla laikā paņemti pirmie mākslinieku roku nospiedumi.

Pirmos četrus gadus ar māksliniekiem aizskatuvē runāja un roku nospiedumus ņēma domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs, informācijas nodaļas vadītāja Ilga Tiesnese un informācijas aprites speciālists Kaspars Neimanis, pēdējos trīs, stafeti ir pārņēmusi atjaunota komanda - Kasparam palīdz Ēriks Straubergs un Elvijs Jaunbalodis un darbi turpinās.

Šogad Salacgrīvas Slavas alejā izvietoti pieci bronzā atlieti Salacgrīvas novadu apmeklējušu ievērojamu cilvēku roku nospiedumi - Positivus festivāla viesu Mark Ronson, apvienības "Hurts", klasiskās mūzikas festivāla radītāja Alekseja Lundina, un izcilā arhitekta Mihaela Untertrifallera roku nospiedumi. 

Katru gadu aleja papildināsies ar jauniem bronzā atlietiem mākslinieku roku nospiedumiem, jo krājumā vēl ir 22 gan Positivus, gan klasiskās mūzikas festivāla mākslinieku roku nospiedumi. Šogad tie papildinājās ar vēl jauniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)