Banner 980x90

Salacgrīvā iesniegts otrais deputātu kandidātu saraksts

Salacgrīvas novada vēlēšanu komisijā pagarinātajā deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas termiņā reģistrēts otrais deputātu kandidātu saraksts no Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Centrālajā vēlēšanu komisijā.

Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" sarakstu veido pieci deputātu kandidāti, no kuriem saraksta priekšgalā ir Austris Lakmanis, Anda Alsberga un Baiba Dobele.

Minētais saraksts veidos konkurenci politiskās partijas "Reģionu alianse" sarakstam, kas bija pirmais un līdz trešdienai, 1.maijam,  vienīgais iesniegtais saraksts Salacgrīvas novada vēlēšanu komisijā. To veido 18 deputātu kandidāti. Saraksta pirmās trīs vietas ieņem Dagnis Strautbergs, Ilona Balode un Lija Jokste.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka Salacgrīvas novadā par desmit dienām līdz 2.maijam tika pagarināts deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas termiņš, jo līdz pirmdienai, 22.aprīlim, kad bija pēdējā sarakstu iesniegšanas diena 1.jūnija vēlēšanām, Salacgrīvas novadā bija reģistrēts tikai viens deputātu kandidātu saraksts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)