Banner 980x90

Sarukuši limbažnieku parādi par apkuri

Vasaras mēnešos par aptuveni 60 000 eiro sarukuši iedzīvotāju parādi par apkuri, vēsta laikraksts "Auseklis".

Kā laikrakstam norādīja uzņēmuma juriskonsultelietvede Ingrīda Ristameca, šobrīd klienti Limbažu siltumam ir parādā aptuveni 174 000 eiro, tai skaitā par 42 000 eiro piedziņu ir tiesas spriedums un ar tiesu izpildītāju starpniecību palēnām to maksā. Aptuveni 16 000 ir bezcerīgie. Desmit prasības iesniegtas tiesā, tikpat iesniegsim tuvākajā laikā, bet tās vēl nebūs visas, informēja juriskonsulte.

Šobrīd veidojoties lieli parādi par karstā ūdens saņemšanu, ziņo "Auseklis".

Jaunajā sezonā nesamazināsies apkures tarifi, taču, kā "Auseklim" norādīja SIA "Limbažu siltums" ražošanas direktors Valters Mardoks, pēc gadiem apkures tarifs varētu arī sarukt. Šobrīd uzņēmumam vēl esot pietiekami liels kredītportfelis.

Kā vēsta "Auseklis", pirms apkures sezonas sākšanās uz laiku darbu pārtrauks Cēsu ielas katlumāja, lai varētu veikt standarta remontu. Šajā laikā darbosies Jaunatnes ielas katlumāja. Neērtības izjutīs vien Cēsu ielas 34.nama iedzīvotāji, kuriem uz remontdarbu laiku nebūs pieejams karstais ūdens. Iedarbinot Cēsu ielas siltuma ražotni, Jaunatnes ielā katlumāju atkal apstādinās līdz aukstākam laikam. Pagājušajā sezonā, piepalīdzot centrālajai katlumājai, tā darbojās vien pāris mēnešu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)