Banner 980x90

Sportisti sacenšas "OC Limbaži/Barona" Optika kausa izcīņā

Trešdien, 10.jūnijā ar startu 200 m distancē sākās pirmais no trim šīs vasaras posmiem. Sacensības izvērtās starptautiskas, jo neskaitot 80 jaunajos sportistus no Latvijas (Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas, BJSS "Rīdzene", Jelgavas BJSS, SASS/MSĢ), piedalījās arī kaimiņvalsts, Igaunijas, smaiļotāji. Daudziem mazajiem airētājiem šīs bija pirmās sacensības, izmantojot Latvijā vienīgo starta sistēmu.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Olimpiskā centra "Limbaži" direktore Evita Bitmane, pirms gada Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas treneris Artis Barons ieteica Olimpiskajam centram "Limbaži" ideju organizēt sacensības pašiem mazākajiem smaiļotājiem un kanoe airētājiem.

Artis, kurš pats arī ikdienā kopā ar citiem treneriem strādā ar mazajiem sportistiem, saprata, cik svarīgi ir jau apmācību pirmajos gados dot iespēju izmēģināt spēkus sacensībās, tādejādi stimulējot centīgāk strādāt ikdienas treniņos. Treneris visu bija izplānojis; vajadzēja to visu "tik` uzlikt uz papīra", meklēt sponsorus un rīkot. Tika uzrunāts OC "Limbaži" un salons "Barona optika", un par godu sponsoriem sacensību nosaukums ir "OC Limbaži/Barona Optika kauss", kas norisināsies trīs posmos.

Uzvarētājiem tika pasniegtas medaļas, diplomi, un pirmā posma sponsoru AS "Latfood" Ādažu čipsi.

K-1 200 m 2002.-2003.g.dz. zēniem pārliecinošu uzvaru izcīnīja mājinieks Reinis Jānis Brunēvics, aiz sevis atstājot Igaunijas sportistu Albertu Orlovu un Markusu Irmeju no Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas.

C-1 200 m 2002.g.dz. un jaunākiem zēniem zelts un sudrabs jelgavniekiem: JurijamŠevcovam unNilam Mediņam, bronza – limbažniekam Anatolijam Zeinalovam.

K-1 200 m 2002.-2003.g. dz. meitenēm zelta godalga aizceļoja uz Igauniju, uzvarētāja –Marleena Kirsika Braumanne, sudrabs – Margaritai Ošai no BJSS "Rīdzene", bronza –limbažniecei Santai Garklāvai.

K-1 2004.g.dz. un jaunākiem zēniem laurus plūca BJSS "Rīdzene" audzēkņi Rolands Kalniņš, Arnolds Andris Paeglis, trešais Mārtiņš Jirgensons no Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas.

2004.g.dz. un jaunākām meitenēm viss goda pjedestāls – Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas audzēknēm. Pirmajā vietā Līva Silīte, otrajā – Darja Grjaznova, bet trešajā – Laura Sičevska.

Jāpiebilst, ka sacensībās uzvarētājus noteiks ne tikai katrā posmā, bet arī visu posmu kopvērtējumā. Sacensību tiesāšanā iesaistījās sporta skolas vecāko grupu smaiļotāji un kanoe airētāji, tas deva pieredzi arī sacensību tiesāšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)