Banner 980x90

Uz Tallinas šosejas Kuivižos sāk būvēt gājēju un velosipēdistu ceļu

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ir sākušies gājēju un velosipēdistu ceļa ierīkošanas būvdarbi uz autoceļa A1 Rīga (Baltezers)–Igaunijas robeža (Ainaži) posmā 90,80.-92,20. km Kuivižos. 

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē VAS Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļa, šis būs turpinājums veloceļam, kas jau agrāk izbūvēts no Salacgrīvas puses. Būtiski satiksmes ierobežojumi būvdarbu posmā visā to laikā nav paredzēti.

Darbus veic SIA "Limbažu ceļi", to līgumcena ir 253 tūkstoši eiro (ar PVN). Būvdarbiem atvēlētais laiks ir 80 kalendārās dienas, tie tiks pabeigti nākamgad, jo ziemas periodā būvnieki ņems tehnoloģisko pārtraukumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)