Banner 980x90

Zaķu ģimene no Pāles pagasta kopā ar Valsts prezidentu iedegs Rīgas pils Ziemassvētku egli

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Trešdien, 7.decembrī, 20 lielas, stipras, radošas un aktīvas ģimenes no visas Latvijas kopā ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un Valsts prezidenta kundzi Ivetu Vējoni iedegs Rīgas pils Ziemassvētku egli, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Uz Rīgas pili aicināta Zaķu ģimene no Limbažu novada, Brenču ģimene no Viļānu novada, Ciršu ģimene no Mazsalacas novada, Ēķu ģimene no Ogres novada, Graudužu - Van Der Venu (Van Der Veen) ģimene no Rucavas novada, Gredzenu ģimene no Pārgaujas novada, Isačenko ģimene no Cesvaines novada, Kalniņu ģimene no Burtnieku novada, Kohu-Vinteru ģimene no Ventspils,  Loginu ģimene no Ķeguma novada, Ošiņu ģimene no Neretas novada, Rutkovsku ģimene no Beverīnas novada, Slišānu-Spridzānu ģimene no Viļakas novada, Sparānu ģimene no Vārkavas novada, Strangu ģimene no Jelgavas novada, Vāciešu ģimene no Tukuma novada, Vecpuišu ģimene no Brocēnu novada, Vilžu ģimene no Kokneses novada, Zariņu ģimene no Ozolnieku novada un Želnu-Starovecku ģimene no Liepājas.

Rīgas pils Ziemassvētku egles iedegšanas pasākumā piedalīsies pēc Valsts prezidenta aicinājuma Latvijas Pašvaldību savienības izvirzītas 20 ģimenes. Šajās ģimenēs aug trīs līdz deviņi bērni, arī aizbildnībā esoši bērniņi un audžubērni. Visas ģimenes vieno arī aktīva iesaistīšanās savu novadu un pilsētu sabiedriskajā dzīvē.

Egles iedegšana Pils laukumā notiks aptuveni plkst.17.00. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)