Banner 980x90

Zināmi konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" 3.kārtas uzvarētāji

Vidzemes plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centra izsludinātā konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" 3.kārta noslēgusies, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Vidzemes plānošanas reģionā.

Konkursa 3.kārtas laureāti – Iveta Ence (Strenču novads), Artis Brauers (Madonas novads) un Dzintars Graudiņš (Madonas novads).

Kopumā šajā konkursa kārtā piedalījās 89 dalībnieki, taču tikai 21 dalībnieks iesniedzis pareizas atbildes uz visiem jautājumiem. Aicinām konkursa dalībniekus rūpīgi iepazīties ar jautājumiem, lai izvairītos no kļūdainām atbildēm. Tāpat vairākkārt konkursa dalībnieki atbildēs norādījuši objektus vai vietas, kas neatrodas Vidzemes plānošanas reģiona teritorijā – atgādinām, ka konkursa nosaukums ir "ES struktūrfondi Vidzemē".

Konkursa 3.kārtas pareizās atbildes:
1 SIA "DABBA"
2 www.aktivsseniors.lv
3 Vidzemes veiksmes stāsti
4 Gulbenes novads
5 2006. gadā
6 Stradiņa Meistardarbnīca
7 Francijā
8 95.gadadienu
9 Gulbenē
10 Kocēnu novadā

Konkursa 4.kārtas jautājumi pieejami šeit.

Ikviens interesents tiek aicināts piedalīties konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" 4.kārtā, tā būs atvērta no 2015. gada 1.aprīļa līdz 30. aprīlim.

Tie pareizo atbilžu iesniedzēji, kas uz visām konkursa kārtām būs atbildējuši pareizi, gada beigās cīnīsies par konkursa galveno balvu. Tā tiks izlozēta 2015. gada decembrī.

Ar konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" nolikumu var iepazīties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)