Banner 980x90

Alojas seniori atklāj velosezonu

Avots: Alojas novada pašvaldība

Kā katru gadu maija sākumā, arī šogad tika uzsākta velobraukšanas sezona. Pirmais brauciens sākās ar Karogu atpūtas vietas apmeklējumu. Braucienā piedalījās 15 braucēju, tostarp divi jaunieši – Kevins un Alans Bernhardi, kā arī jaunā velogrupas dalībniece Gundega Bailīte.

Atklāšanas pasākumā piedalījās senioru biedrības priekšsēdētājs Raimonds Ģīmis, kurš uzrunājot braucējus, sirsnīgi sveica Latvijas valsts svētkos – 4.maijā, novēlēja labu veselību un izturību.

Velogrupas organizators Elmārs Muķielis pastāstīja par paveikto iepriekšējā braukšanas sezonā, uzsverot, ka kopā nobraukti 560 km un, ka tālākais un interesantākais brauciens bijis uz Sarkanās klintīm – 76 km. Viņš iepazīstināja velotūristus ar jaunās sezonas uzdevumu un jauniem velomaršrutiem: Pociems, Limbaži, Katvari, Mazsalaca un iespējams arī trīs dienu braucienu uz Igauniju. Tika pasniegtas apliecības Albertam Liepiņam par velomehāniķa un fotogrāfa pienākumu pildīšanu.

Pēc svinīgās daļas dalībnieki cienājās ar karstu zupu, ceptām desiņām un citiem labumiem, kurus kā dāvanu bija sagādājušas sociālā dienesta meitenes Inga, Vēsma un Lāsma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)