Banner 980x90

Brīvdienās būs lielākoties saulains laiks

Rīga, 23.aug., LETA. Sestdien un svētdien, 24. un 25.augustā, Latvijā būs lielākoties sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Svētdien virs Latvijas nonāks anticiklona centrālā daļa, bet sestdien vēl būs jūtama arī ziemeļu ciklona ietekme, tādēļ vietām - galvenokārt Ziemeļvidzemē - nedaudz īslaicīgi līs.

Nakts uz sestdienu būs visai mākoņaina un vējaina, līdz ar to gaisa temperatūra nenoslīdēs zemāk par +12..+18 grādiem, savukārt naktī uz svētdienu iestāsies bezvējš un daudzviet veidosies migla, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +7..+14 grādiem.

Dienas laikā gaisa temperatūra sasniegs +20..+26 grādus.

Nākamnedēļ gaidāms karsts laiks, apstiprina jaunākās prognozes. Laiks būs pārsvarā saulains, nedēļas otrajā pusē pieaugs lietus un pērkona negaisa varbūtība.

Jau ziņots, ka nākamās nedēļas karstākajās dienās gaisa temperatūra var paaugstināties līdz +27..+32 grādiem, pārspējot daudzus karstuma rekordus.

Pagaidām nav zināms, kāds laiks gaidāms pirmajā skolas dienā. Pastāv iespēja, ka turpināsies karstums, bet pašreizējā "Global Forecast System" prognoze 2.septembrim rāda stipru lietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)