Banner 980x90

"Dr. Apines klīnika" – mūsdienīga ģimenes zobārstniecība

Savas zobārstniecības atrašana ir tikpat būtiska kā sava ģimenes ārsta, ginekologa, friziera vai citu speciālistu izvēle. Atrodot klīniku, kuras speciālistiem uzticas, kuras pakalpojumu kvalitāte, atmosfēra un attieksme tiešām apmierina, var iegūt patiešām būtisku sirdsmieru, jo ir skaidrs, kur zvanīt, ja ir gan akūtas zobārstniecības problēmas, gan nepieciešami profilaktiskie pakalpojumi.

Ja šobrīd esat savas īstās zobārstniecības meklējumos, tad piedāvājam iepazīties ar "Dr.Apines klīnikas" pakalpojumiem. Šajā klīnikā sev nepieciešamo zobu un mutes dobuma aprūpi atradīs ikviens pacients, jo klīnika sevi pozicionē kā ģimenes zobārstniecību, kurā ikviena pacienta labsajūta ir pirmajā vietā.

Augstas kvalitātes stomatoloģija mājīgā atmosfērā
Klīnikā strādā tikai pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri nepārtraukti attīsta savas prasmes, apgūstot un ieviešot klīnikas darbā jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas. Pakalpojumu kvalitāte ir klīnikas prioritāte, no kuras netiek pieļautas atkāpes. Tomēr "Dr.Apines klīnika" spējusi izveidot tādu vidi, kurā augstākās kvalitātes stomatoloģijas pakalpojumi tiek sniegti modernā, mājīgā un patīkamā vidē. Klīnikas speciālisti zina, cik liela nozīmē ir klientu emocionālajai un fiziskajai labsajūtai. Tāpēc padomāts par mājīgu vidi visām pacientu grupām – no pašiem mazākajiem līdz senioriem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem. 

Plašs zobārstniecības pakalpojumu klāsts
"Dr. Apines klīnikā" ir padomāts, lai klienti vienuviet varētu saņemt visus nepieciešamos nozares pakalpojumus. Šeit iespējams veikt zobu pārbaudi un saņemt zobārsta konsultāciju. Tāpat tiek nodrošināta kvalitatīva un individuāli pielāgota zobu labošana un ārstēšana. Klīnikā pakalpojumus sniedz arī zobu higiēnists. Iespējams veikt zobu balināšanu ar jaunākajām un efektīvākajām metodēm. 

Klīnikā strādā īpaši pieredzējuši zobu protezēšanas un implantēšanas speciālisti, kuri palīdzēs atjaunot zobu funkcionalitāti un estētiku ar jaunākajām metodēm un materiāliem. 

Vairāk par "Dr. Apines klīnikas" pakalpojumiem varat uzzināt zobārstniecības mājaslapā, kur arī iespējams pieteikt vizīti: https://www.apinesklinika.lv/.

Īpašas rūpes par mazākajiem pacientiem
Klīnikā īpaši tiek domāts par mazāko pacientu labsajūtu, lai mazinātu viņu bailes un satraukumu pirms apskates un procedūrām. Klīnikas zobārsti, kuri strādā ar bērniem, ir īpaši pieredzējuši šajā jomā, tāpēc prot atrast kopīgu valodu arī ar pašiem bailīgākajiem pacientiem. Mazajiem pacientiem ir ierīkots rotaļu stūrītis, kā arī procedūru laikā bērniem ir iespēja skatīties multfilmas. Mazākajiem pacientiem iespējama zobu ārstēšana pilnā narkozē, lai izvairītos no nevajadzīga satraukuma.

Klīnika strādā sestdienās un sniedz SOS pakalpojumus
Ar ko "Dr. Apines klīnika" atšķiras no citām zobārstniecībām? Ar to, ka vienmēr domā par savu klientu vajadzībām. Ne vienmēr ir laiks un iespēja zobārstniecību apmeklēt darbdienās un darba laikā, tāpēc "Dr. Apines klīnika" pieņem pacientus arī sestdienās. Kā arī veic SOS pierakstu ar iespēju tikt pie stomatologa tajā pašā dienā. Klienti ļoti novērtē šos pakalpojumus un to ērto pieejamību, tāpēc atgriežas atkal un atkal.

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)