Banner 980x90

Limbažos izskanēs starptautiskais projekts - mūzikls "Čigānu princese" 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 1.decembrī plkst.19.00 Limbažu kultūras namā notiks starptautiskais projekts - mūzikls "Čigānu princese", pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē pasākuma orgaizatori.

Mūziklā piedalīsies 11 mākslinieki no dažādām valstīm - to starpā daudzu TV šovu uzvarētāji, grupa "Riči", čigānu vijoles virtuozs Kaspars Pudniks un šarmantā spāņu dziedātāja Anna Dribas, kā arī dejotāji no Krievijas un Latvijas, kuri slavenā čigānu teātra "Romen" sastavā koncertējuši jau visā pasaulē.

Mūziklu spilgtinās arī čigānu dejas zvaigznes no Polijas un ģitāras virtuozs Artur Sabilo no Lietuvas. Šajā projektā būs iespēja vērot krāšņus gaismu specefektus, īpašas dekorācijas un 50 dažādu tērpu komplektus.

Šovprogramma, ar pasaules mūzikas hītiem čigānu, krievu, spāņu, indiešu un latviešu valodā, iestudēta mūsdienīgā stilā.

Biļešu cena ir 7 līdz 15 eiro, biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)