Banner 980x90

SIA "Patello Ltd" - zobārstniecība Rīgā

Zobārstniecība Rīgā "Patello" darbojas jau vairāk nekā 20 gadus – tā pastāv jau kopš 1998. gada. Klīnikas pieredzējušie speciālisti veic visu veidu zobārstniecības un higiēnas procedūras.

Zobārstniecība Rīgā

Zobārstniecība Rīgā "Patello" darbojas jau vairāk nekā 20 gadus – tā pastāv jau kopš 1998. gada. Klīnikas pieredzējušie speciālisti veic visu veidu zobārstniecības un higiēnas procedūras.

Zobārstniecībā pieejami tādi pakalpojumi kā ārstēšana, higiēna, regulēšana, implantācija un balināšana. Zobu ārstēšanu un terapiju veic visa vecuma pacientiem. Zobārsta apmeklējums ieteicams divas reizes gadā. Zobārstniecībā tiek veikta arī mutes dobuma higiēna vispārējās mutes dobuma higiēnas uzturēšanai. Dažkārt zobi ir salaboti, veseli un skaisti, bet pacientu var neapmierināt zobu rindas estētiskais vai sakodiena stāvoklis. Šīs problēmas klīnikā risina tāds speciālists kā ortodonts. Zobārstniecība Rīgā "Patello" piedāvā arī implantāciju ar augstas kvalitātes zviedru firmas "Astra Tech" dentālajiem implantiem. Pieejama arī efektīva zobu balināšanas sistēma.

Zobārstniecība Rīgā – pašā tās centrā – nodrošina pacientiem ērtu nokļūšanu līdz tai. Klīnika atrodas pirmajā stāvā ar ieeju no ielas, tāpēc ir pieejama personām ar funkcionāliem traucējumiem. Ir iespēja norēķināties ar maksājumu kartēm, ar pārskaitījumu, kā arī iegādāties dāvanu kartes.

Uzziniet vairāk: www.patello.lv

Zobārsti Rīgā

Zobārsti Rīgā ar ilggadēju pieredzi – klīnikā "Patello". Zobārstniecības kolektīvā atrodami lieliski zobārsti, higiēnisti, ortodonts, asistents, kas palīdz uzturēt pozitīvu gaisotni klīnikā.

Zobārsti sniedz tādus pakalpojumus kā zobu ārstēšana, protezēšana, restaurācija, ķirurģija, implantoloģija, higiēna, zobu balināšana.

Zobārstu un higiēnistu iesakām apmeklēt divas reizes gadā, lai uzturētu zobus labā stāvoklī. Ārstēšanā ietilpst dažāda veida konsultācijas, terapeitiskā stomatoloģija, ķirurģiskā stomatoloģija, ortopēdiskā stomatoloģija, zobu implantācija, bērnu stomatoloģija, mutes dobuma profesionāla higiēna.

Zobārsti Rīgā no klīnikas "Patello" sniegs augstas kvalitātes pakalpojumus gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Uzziniet vairāk: www.patello.lv

Zobu implantu cenas

Implantācija tiek pielietota zaudēta zoba aizvietošanai. Zobārstniecībā "Patello" tiek izmantoti augstas kvalitātes zviedru firmas "Astra Tech" dentālie implanti.

Implants atveido zoba sakni. Vietā, kur agrāk sakne balstīja zobu, kaulā tiek ievietota "mākslīgā" sakne. Tā ir izgatavota no tīra, pilnīgi biosaderīga titāna, kuru sauc par implantu. Tāpat kā dabīgās saknes balsta zobus, arī implanti pilnvērtīgi kalpo kronīšiem, tiltveida protēzēm, un protēzēm, kas aizvieto visus zobus vienam žoklim. Tādā veidā iespējams iegūt jaunu, izturīgu zobu trūkstošā zoba vietā.

Zobu implantu cenas ir šādas: ķirurģiskā daļa un viena implanta ievietošana (Astra Tech implantu sistēma) no 600 eiro, metālkeramikas / keramikas kronis uz implanta (viena vienība, izcenojums atkarīgs no protezēšanas sarežģītības pakāpes) no 760 eiro. Šīs zobu implantu cenas ir tikai informatīvas un var mainīties atkarībā no individuālo ārstēšanas procedūru nepieciešamības. Precīzas cenas noteiks ārsts, izvērtējot konkrētu gadījumu, tādēļ vispirms nepieciešama konsultācija ar savu zobārstu.

Lai arī implanti ir izplatīti visā pasaulē kā progresīvs un veiksmīgs ārstēšanas veids, zobu implantu cenas ir salīdzinoši lielākas nekā parastas protezēšanas gadījumā. Tomēr nav pareizi teikt, ka implantācija ir dārga. Ir jāsaprot, ko un uz cik ilgu laiku klients vēlas iegūt.

Uzziniet vairāk: www.patello.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)