Banner 980x90

 SIA "Rightberg" - interjera dizains, mīkstās mēbeles, virtuves mēbeles pēc pasūtījuma

Labs interjera dizains koncentrējas uz pamatvērtībām, kas nodrošina telpu funkcionalitāti, komfortu un mājīgumu. Mūsdienās interjera dizains ir ekoloģisks, ilgmūžīgs un seko līdzi jaunām tehnoloģijām.

Interjera dizains

Labs interjera dizains koncentrējas uz pamatvērtībām, kas nodrošina telpu funkcionalitāti, komfortu un mājīgumu. Mūsdienās interjera dizains ir ekoloģisks, ilgmūžīgs un seko līdzi jaunām tehnoloģijām.

Iekārtojot telpas, jāņem vērā vairāki būtiski faktori, piemēram, platība, materiālu un mēbeļu funkcionalitāte, kvalitāte, budžets. Vairumam cilvēku ir svarīgas arī jaunākās tendences interjera dizainā. Pēdējos gados gluži tāpat kā mode, tā arī interjera dizains kļūst ilglaicīgāks. Aktuālas ir klasiskas vērtības un augsta materiālu kvalitāte.

Ieteicams izvēlēties kvalitatīvas mēbeles un iekārtas, kas kalpos daudzus gadus. Interjera dizaina uzdevums ir raudzīties uz mājokļa iekārtošanu kā ilgtermiņa ieguldījumu. Tieši tādēļ arvien vairāk ražotāju izvēlas videi draudzīgus risinājumus.

Mūsdienu cilvēkam mājas ir ne vien viņa miera osta, bet arī labsajūtas, iedvesmas un jaunu impulsu avots. InHOUSE prioritāte ir sajust un sadzirdēt klientu vajadzības un atbalstīt viņus sev ērtas un patīkamas dzīves telpas izveidē. Uzņēmuma speciālisti palīdzēs zīmolu izvēlē, budžeta sabalansēšanā, plānošanas, piegādes un mēbeļu uzstādīšanas darbos.

Interjera dizains, plānošana un pārdošana – inHOUSE specialitāte. Stabilas vērtības un ilgtspējīgi risinājumi komfortablam mājoklim.

Lasiet vairāk: www.in2house.lv

Mīkstās mēbeles

Mīkstās mēbeles pēc garas, piepildītas dienas ir īsts glābiņš. Kvalitatīvas atpūtas priekšnosacījums ir ērtas un ergonomiskas mīkstās mēbeles. Vai tā būtu grāmatas lasīšana, vai zvilnēšana dīvānā, vai gulēšana – inHOUSE speciālisti spēs piemeklēt labākās mēbeles ikviena vēlmēm un prasībām.

Mīkstās mēbeles – dīvāni, sofas, pufi, krēsli, gultas – mūsdienās pieejamas ļoti plašā klāstā, tādēļ nereti gadās apjukt visā piedāvājumā un atrast savu īsto izvēli. Nekļūdīga izvēle ir populāru, sevi pierādījušu ražotāju mēbeles no augstas kvalitātes izejmateriāliem un uzbūvi, kā arī funkcionalitāti. Piemēram, vācu ražotājs Loddenkempfer jau vairāk nekā 125 gadus individuāli izgatavo katru mēbeli, tā nodrošinot to ilgmūžību, kā arī daudzveidīgas iespējas kombinēt dažādas virsmas, formas un izmērus, ļaujot katram mājoklim radīt piemērotāko iekārtojumu un individuālu stilu. Savukārt COR mērķis ir radīt progresīvu, nākotnē vērstu dizainu, kas ir neatkarīgs no modes tendenču diktāta un spēj pārdzīvot laiku. To nodrošina augstākās kvalitātes materiāli prasmīgu meistaru rokās. Mēbelēs tiek izmantots dižskābardis no uzņēmumam piederošajiem mežiem, ādas no Vācijas slavenākajām miecētavām, bet audumi no austuvēm ar labāko reputāciju. Katrs objekts ir nostrādāts līdz augstākajai kvalitātei, kas radusies savienojot tradicionālo amata meistarību ar atvērtību inovācijām.

Lasiet vairāk: www.in2house.lv

Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma

Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma – no inteliģentiem un unikāliem konceptiem līdz individuāli izstrādātām detaļām un risinājumiem. Tieši virtuvē mēbelēm ir jābūt īpaši funkcionālām un pārdomātām, tādēļ to izgatavošana pēc pasūtījuma ir vislabākais risinājums. Tas nodrošinās to, ka mēbeles perfekti iederēsies tieši Jūsu virtuvē un kalpos Jūsu vēlmēm un vajadzībām.

Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma ir ar pārdomāties uzglabāšanas risinājumiem – tās ir ērtas, praktiskas atvilktnes un akurātas darba virsmas aktuālos materiālos un toņos. Iespējams izstrādāt speciālu gaismas dizainu – efektīvas LED tehnoloģijas un modernas kontroles sistēmas. Tās radīs patīkamu atmosfēru un funkcionāli izgaismos atsevišķas virtuves zonas.

Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma var būt ērtas, praktiskas un vienkāršas lietošanā, bet tajā pašā laikā arī košas un pievilcīgas dizainā.

Lasiet vairāk: www.in2house.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)