Banner 980x90

Staiceles futbolisti izcīna 3.vietu skolu futbola čempionāta finālturnīrā

Avots: Alojas novada pašvaldība

Piektdien, 8.maijā, Rīgas 49.vidusskolas futbola laukumā un Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā notika 2015.gada Latvijas skolu futbola čempionāta finālturnīrs, kurā tika noskaidroti valsts čempioni kopumā trīs klašu un vecuma grupās. Staiceles vidusskolas futbolisti valsts mērogā izcīnīja 3.vietu skolu futbolā.

Komandā statēja 8. un 9.klašu audzēkņi Alvis Jaunzems, Jānis Mariss Taulavičus, Mareks Migliņš, Adrians Miņins, Krišs PIinkulis, Ronalds Līsmanis, Klāvs Grosbergs, Gints Nurutdinovs, Egils Arturs Nazarovs, Roberts Kalnietis, Emīls Artūrs Sorokins. Treneris – Jānis Valaņins.

Balvas finālturnīra dalībniekiem apbalvošanas ceremonijā pasniedza Latvijas nacionālās futbola izlases pussargs Aleksejs Višņakovs. Par piedalīšanos finālturnīrā un tajā uzrādītājiem rezultātiem komandas saņēma futbola ekipējumu, kausus, diplomus un balvas no atbalstītājiem. Uzvarētāji katrā vecuma grupā tikmēr ieguva biļetes uz 2016.gada UEFA Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli 6.septembrī Rīgā starp Latvijas un Čehijas nacionālajām izlasēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)